House of Tall mixmixmix toernooi

Wegens succes herhaald

Alle velden waren nodig om gezamenlijk te kunnen volleyballen. Het was gezellig druk, van jong tot oud, van heel ervaren spelers tot wat minder ervaren spelers. Maar wat werd er gelachen, maar ook zeker heel hard gewerkt. Mooie ballen werden er geslagen, reddingen gedaan, gevochten voor iedere bal. En het was warm, heel warm. In het clubhuis even snel een drankje in de pauze en weer door. Na afloop stonden er heerlijke hapjes klaar. Immers, het is feest, we zijn deze week maar liefst 50 jaar geworden. 

Bij de mannen ging de hoofdprijs naar Ivar; bij de dames naar Marlous. Ook Laurens kreeg een prijs, vanwege zijn inzet. 

Ik constateerde bijzonder sportief  volleybal. Daar waar het kon, werd er (hard) geslagen of een super leep balletje neergelegd. Daar waar dat niet kon, werd er slim en netjes gespeeld. Er werd samengewerkt; elkaar een bal gegund. Kortom, een echt Alterno groen familiefeest. Velen hadden het jubileumshirt aan, wat een prachtige eenheid was. 

House of Tall sponsorde dit toernooi. Heel hartelijk dank. En speciaal voor Alternoten: er liggen kortingsbonnen in het clubhuis. Neem er gerust 1 mee.

En omdat we dit iedere keer zo leuk vinden, met z’n allen ballen, gaan we de hele zomer MimMixMix’n. Iedere donderdag wordt dit toernooi gehouden. 19.00 uur inloop; 19.15 uur starten met de wedstrijdjes. We moeten immers de spieren loshouden.

Ik dank Wendy, Rosie en Willemien hartelijk voor het overnemen van de organisatie en Patricia voor het maken van de foto’s die zo spoedig mogelijk volgen. En natuurlijk de opbouwers en afbouwers. Met veel hulp is dit toernooi een fluitje van een cent. 

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 30 juni 2023 door Peter Bredenoort
Share Button