Holyoke uit altijd spektakel

Zaterdagmiddag 13:00 uur, vertrek naar Belfeld voor de wedstrijd tegen de landskampioen om 15:00 uur. We missen dus dames 2 en dames 1 en zouden op tijd kunnen zijn voor heren 1. Maar eerst de wedstrijd.

De eerste set start en we starten goed! Onze servedruk en spel is verzorgd en rustig. Holyoke krijgt geen grip op onze variatie en beleving. Lang gaat het gelijk op maar op de beslissende momenten zijn we scherper en uiteindelijk pakken we de winst!

In de 2e set proberen we hetzelfde concept door te zetten, we komen echter al vroeg in de set achter en dit blijft eigenlijk zo. Bij 15-19 achter serveert Anton met veel variatie Alterno naar 23 punten en bij 23-20 hoefden we de set alleen maar uit te spelen en dat deden we.

In de 3e set zijn we de concentratie kwijt en maken veel eigen fouten en hebben moeite met de wissels aan de andere kant. Deze set gaat hopeloos naar Holyoke met 25-10……..

In de 4e set is het stuivertje wisselen maar de vorm van de eerste 2 sets komt niet meer naar boven helaas. De set gaat nipt verloren met 25-18. Op naar de 5e set waar we gelijk met 8-0 achter komen door een sterke serviceserie van Holyoke. We vechten ons terug maar de set is te kort….. 15-9 en 3-2 verlies is een feit. Volgens de coach van Holyoke de eerste echte wedstrijd van dit seizoen en dat zien we dan maar als compliment.

Komende zaterdag spelen we weer eens thuis tegen Netwerk. Hoort…. zegt het voort en komt dat zien!

Holyoke – Alterno-Apeldoorn   3-2         (20-25, 22-25, 25-10, 25-18 en 15-9)

Anton

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 9 november 2014 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *