High Tea van MB1 voor MB2

Alterno MB2 speelde tegen Hevo MB1 en won met 3-1.

De eerste set begon met een slechte achterstand, de explosiviteit was ver te zoeken. Na een preek van onze coach ging het heel eventjes iets beter, maar na 2 punten zakte het al weer in… toen werden er wat spelers gewisseld dat hielp ook maar voor even. Hevo profiteerde daar van en zo eindigde deze set met 25-11 voor Hevo.

De 2e set begon al iets beter! We liepen gelijk op. de ballen werden aan onze kant slecht weggelegd en we maakte zelf veel fouten. Soms zaten er wel mooie ballen tussen. Ondanks dat hebben we deze set 25-14 gewonnen!

De 3e set begon goed. We stonden snel voor. Later liep het gelijk op. we werden weer iets enthousiaster en de paas ging daardoor ook wat beter. Toen kwamen er ook weer wat mooie aanvallen en werden er ook een paar ballen op stijg gespeeld. Deze set eindigde 25-18

De 4e set ging het wel lekker. De paas kwam beter, daardoor was het voor de spelverdeler ook makkelijker om mooie ballen te geven en zo kwamen er weer wat aanvallen in het spel. We hielpen elkaar beter en we gingen weer voor de ballen. Er waren een paar mooie servicereeksen en zo wonnen we de laatste set met 25-14!

Na afloop hadden we als verassing een heerlijke high tea gekregen van Alterno MB1! Het was super lekker en we hebben er erg van genoten!!

Gemaakt door Renske

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 17 februari 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *