Het was weer Boer en Bont

De Week van Alterno zit er weer op; Het was weer Boer en Bont! Met als afsluitende activiteit het Slotfeest, zit de 20E week van Alterno er weer op. Een gezellig, maar vooral warm slotfeest. Velen bleven daarom buiten staan, waardoor het binnen soms wat leeg leek. DJ Emiel draaide heerlijke nummers en als afsluiting zorgde de band van Jan Bijsterbosch That’s it voor een fantastisch einde. De kampioenen bij de mini’s, jeugd en senioren werden gehuldigd en toegesproken door Eline en Rob. Even een teamfoto en een presentje in ontvangst nemen en terugblikken op het prachtige seizoen.

Onder het genot van een drankje (vaak een heerlijke cocktail) werd er gesproken over afgelopen seizoen en de vakantieplannen. Ook over de teamindeling en wat ons te doen staat als vereniging. Alternoten zochten elkaar op, met name buiten vanwege de hoge temperaturen binnen. Daar werd soms toch een dansje vertoond, een sprong gemaakt en een lied gezongen of gewoon lekker mee bewegen op het ritme van de muziek. Vele foto’s gemaakt door het inmiddels bekende lijstwerk, dit keer gekleurd in het thema van de week Boer en Bont.

Als we als organisatie terugblikken op deze week, dan is dat met gemengde gevoelens. De opkomst viel bij diverse activiteiten tegen en dat is jammer. Dat zet ons ook aan het denken. Hoe gaan we verder? Gaan we verder? Komt er nog wel weer een week? Gaan we nog wel zo’n slotfeest organiseren? Vragen die ons bezighouden en waar we nog geen antwoord op hebben. Dus heb je ideeën, suggesties? Laat het weten, wij staan open voor alles.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe en een goede start in het nieuwe seizoen.

Namens de weekcommissie, Monique Nijhof

Voor meer foto’s: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *