Het vervolg van de jubileumweek van Alterno 3 tegen 3 toernooi

Vanavond was het dan de jeugd die mocht optreden. Alle velden in onze hal waren voortdurend bezet. Teams streden op het mini-veld 3 tegen 3. Fanatiek, imponerend, maar enorm sportief, ondanks dat er soms behoorlijk wat lengte verschil was.


Er werden mooie ballen gered, aangemoedigd door ouders en opa/oma. Tussendoor een heerlijk glas ranja en weer door. Omroeper Collin, tijdwaarnemer Bryan en wedstrijdsecretaris Noa hadden alles onder controle. 


Hoe mooi is dat dat deze jonge generatie uit onze jubileumcommissie dit zo oppakken. Klasse! Een ijsje na afloop en natuurlijk de prijsuitreiking. Het team Huhh..tegen… ging er met de 1e prijs vandoor. Dank jullie wel voor jullie deelname. Veel plezier en lekker gebald. 

En dan op naar de volgende dag  van de jubileumweek. Morgen is onze echte verjaardag en worden we 50 jaar. Dan is er de officiële receptie voor genodigden. Ook morgen, om 18.00 uur is iedereen welkom om te luisteren naar de ronde tafelgesprekken met Mathijs Mast, de familie Lambooij, Ton Demmer, Leo Dadema. Kom ook kijken en  luisteren naar hun (volleybal)verhalen.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 29 juni 2023 door Peter Bredenoort
Share Button