Het Nijntje beweegdiploma

Volgende week gaan we starten met de lessen voor de allerkleinste mini’s, het Nijntje beweegdiploma, voor alle kinderen van 2 tot 4 jaar en de sportspeeltuin, voor alle kinderen van 4 en 5 jaar.
De sportspeeltuin wordt gegeven op maandag van 16.30 tot 17.30 uur en Nijntje op woensdag van 16.30 tot 17.30 uur. Beide lessen worden gegeven in de gymzaal aan de Waleweingaarde.
Bij Nijntje gaan we, samen met ouders of opa of oma werken aan de motorische vaardigheden van het kind. Door middel van toestellen en kleine materialen leren de kinderen springen, klimmen, klauteren, rollen, schommelen, glijden, vangen, gooien etc. Bij de sportspeeltuin gaan we naast de lichaamsscholing bezig met balvaardigheid, als opstapje voor het CMV-volleybal.
Heb je interesse, stuur dan een mail naar bij de minicommissie (minicie@alterno-apeldoorn) of kom maandag (sportspeeltuin) of woensdag (Nijntje) naar de gymzaal.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 1 november 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

  • Wat een leuk initiatief!
    Door wie wordt het Nijntje gebeuren op de woensdag gegeven en over welke periode vindt het plaats?

    Alvast bedankt voor het antwoorden.

    • Hilda Knaapen geeft deze nijntje lessen. Afgelopen week zijn we gestart en geven dit iedere maandag en woensdag. Van harte welkom om met de kinderen een keer te komen kijken!