Heren 1 tegen Ormi laat op stoom

Zaterdag stond de wedstrijd tegen Jumbo van Andel-Ormi HS 1 op het programma. In de 1e set komen onze mannen maar langzaam op stoom. Na twee keer achter te hebben gestaan 7-1 en 18-13  wisten de mannen de eerste set uiteindelijk toch naar zich toe te trekken met 21-25.

De tweede doorgang kwam Alterno beter uit de startblokken, maar kwam desondanks halverwege de set weer achter (17-12). Ook nu weer sloten ze ook deze set met 23-25 toch weer winnend af.

De derde set verliep daarentegen relatief gemakkelijk en met een goede opslagreeks van René Wesselink ging ook deze set naar Alterno 15-25

De vierde set leek Ormi de kracht niet meer te hebben en ging de set met 20-25 naar Alterno waarmee de vijf punten weer eens mee naar Apeldoorn werden genomen.

Later op de dag speelde SSS uit tegen AETOS en daar werd eveneens met 0-4 gewonnen door SSS, waardoor er in de stand niets veranderd. Alterno blijft virtueel boven aan staan met twee punten voorsprong op SSS.

De volgende (thuis) wedstrijd is op 6 maart om 21.15 uur tegen Scylla H2.

In de beker komt Alterno uit tegen stadgenoot SV Dynamo H4, wanneer deze wedstrijd gespeeld gaat worden is nog niet bekend.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 9 februari 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *