De kluschallenge: Heren 1 daagt Dames 3 uit

Afgelopen zaterdag nam Heren 1, de uitdaging van Dames 4, het klussen in de Alternohal, aan. Om 10 uur stond de eerste shift (Thom, Ollie, Pluk & Wouter) klaar voor een bakje koffie om daarna te starten met de werkzaamheden.

In de ochtend werd er gesaust in het invalidetoilet en het gangetje achter de keuken en werden de kozijnen in de gang, het aquarium en de WC in de herenkleedkamer geschuurd, schoongemaakt en weer afgelakt. Hier ging de middagploeg (Jochum, Marnick, Jordy & Peter) vanaf 12.30 heerlijk mee verder, onder het toeziend oog van hoofd kluscommissie René.

Verder zijn in de middag nog de WC-brillen vervangen bij zowel het heren- als het damestoilet en is de berging opgeruimd. Aangezien wij het idee om met verschillende teams de hal op te knappen erg ondersteunen dagen wij Dames 3 van afgelopen seizoen uit om als volgend team deze challenge te accepteren en een zaterdag te klussen in de hal. 

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 7 juni 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  • Kijk, van dit soort acties wordt een mens echt blij! Wat een verenigingsgevoel! Top dat ook elk team de uitdaging opneemt! Succes dames 3! Veel plezier!