Heren 1 doet weer mee

Onder leiding van Niels Ringenaldus heeft Coolen Alterno Heren 1 zichzelf zaterdagavond een prima dienst bewezen. Het won van één van de naaste concurrenten, Nesselande uit Zevenhuizen, in de degradatie zone van de eredivisie.
Het was best wel een beladen duel, winnen betekende een stijging op de ranglijst van plaats 11 naar plaats 9, maar verliezen zou betekenen dat het erg lastig zou gaan worden van een degradatie plek af te komen.
Niels begon met de volgende spelers: Bram Langevoort, Wessel van Lunzen, Peter te Molder, Maikel van Zeist, Sjoerd Wessels, Guido Spooren (a) en Dewi Verseput als Libero.
De heren begonnen goed en wonnen de eerste set met 25-16. In de 2de set was met name het laatste deel erg spannend. De heren hadden menig setpunt om de set af te maken maar dit lukte niet, ook Nesselande kreeg nog een aantal setpunten totdat Alterno eindelijk op de stand 35-33 het beslissende punt binnen sloegen.
In de derde set liepen de heren meteen tegen een achterstand aan en deze was niet meer in te halen, getuige de uiteindelijke 19-25 winst voor Nesselande.
Tijdens de uitwedstrijd tegen Nesselande was er een vergelijkbaar wedstrijdverloop, 2-0 voor en dan toch nog verliezen met 2-3. Maar dat was nu niet het geval! Schouders eronder en met 25-21 deze pot winnen!
Top gedaan Heren!!

Peter Schuitemaker, teammanager Heren 1.

Wedstrijdfoto’s: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 14 juni 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *