Heren 1 blijft op twee

Heren 1 heeft door de overwinning van tegen AETOS 2 momenteel de 2e plaats stevig in handen, al wordt de stand door het ongelijke aantal wedstrijden wel flink vertekend. De mannen van Lars Olav Massa traden zaterdagavond aan tegen de laagvlieger uit Arnhem. Naast captain Mathijs Mast, mochten Alex Pouw, Robert Steenwoerd, Frank Koekkoek, Jochem van Hintum, Rene Wesselink en Max van Baak het spits afbijten.

Mathijs Mast verzilvert weer een punt voor Alterno

De eerste twee sets had de ploeg onder aanvoering van Mast geen kind aan de huidige nummer negen in de derde divisie B, maar in de immer beruchte derde set kwamen de mannen toch in de problemen.

Lars Olav Massa geeft zijn aanwijzingen

Met Jordy Klessens op de spelverdeling en Marco van Zuidam in de ploeg kon een voorsprong van 20-15 niet worden omgezet in setwinst en uiteindelijk gingen de Arnhemmers er met 23-25 toch met een puntje vandoor.

Frank Koekkoek en Alexander Pouw trachten tevergeefs te blokkeren

In set vier werd echter snel orde op zaken gesteld. Nadat Massa op een 5-7 stand de ploeg in de time-out weer op scherp had gezet liep Alterno snel uit naar 16-10. Met de eindstand van 25-16 liet Heren 1 er geen twijfel over bestaan wie er vanavond in de Alternohal de betere ploeg was. (JM)

Voor alle foto’s van de wedstrijd: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 16 februari 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *