Heren 1 bekert verder..

De eerste activiteit van de dag stond gepland in de Alternohal, de mini-persconferentie.
Een grote groep mini’s kon hier een aantal spelers en één van de coaches van Heren 1 van alles vragen.
Wij vonden het erg leuk en hopelijk zien we jullie gezichten veel terug op de tribune dit seizoen!

Daarna was het dan eindelijk zover, de eerste officiële wedstrijd van het seizoen!
We mochten een aardig stukje rijden want we speelde een driekamp in Bergschenhoek wat ruim 1,5 uur rijden was.

We waren niet helemaal compleet vanwege wat vakanties en een blessuregeval.
Mats Beumer uit Heren 2 versterkte ons team op de midden positie!

De eerste wedstrijd van de dag speelde we gelijk tegen de, op papier sterkste tegenstander.
VC Zwolle H1 komt namelijk uit in de 1e divisie.

De eerste set ging erg gelijk op tot we beide boven de 20 kwamen.
Vanaf dat moment konden we uitlopen en uiteindelijk 22-25 winnen!

De tweede set was eigenlijk een kopie van de eerste set, alleen viel Jesse helaas uit vanwege een rug blessure.
Mats viel goed in en net zoals in de eerste set wonnen we met 22-25!

Vanaf de 3e set begon het goed te lopen, we serveerde erg goed en wonnen zeer overtuigend met 13-25!

Hiermee hadden we de grootste uitdaging gehad, VC Zwolle had namelijk al 3-0 gewonnen van V2B, dus hadden we genoeg aan 1 set.
We begonnen erg zwak en gingen daardoor gelijk op. Vanaf een stand van ongeveer 10-10 werden we slordig en gaven we 3/4 punten weg.
Dit bleeft zo tot aan de stand van 19-23.
Vanaf dat moment vochten we punt voor punt en wisten we mede door een goede serve serie van Thijs, 25-23 te winnen!

Hiermee waren we al door maar we wouden natuurlijk de dag afsluiten met een goede overwinning.
De tweede set ging van start, we begonnen slordig en de thuisploeg kon snel uitlopen naar een grote voorsprong die we niet meer te boven kwamen.
De tweede set werd uiteindelijk na een goede serve serie van Robin alsnog verloren met 20-25.

Vanaf het begin van set 3 speelde we erg sterk en konden hiermee het signaal afgeven dat er op een setje na, niets te halen viel!
We wonnen de laatste 2 sets overtuigd (set 3: 25-13, set 4: 25-19).

Met dit resultaat zijn we door naar de volgende ronde van de nationale beker.
We zijn benieuwd naar onze volgende tegenstander en hopelijk spelen we de komende ronde thuis op 29 okt zodat iedereen kan komen kijken!

Volgende week staat er een nog belangrijkere wedstrijd op het programma, de eerste competitie wedstrijd.
We spelen uit in Doetinchem om 15:00.

P.s. het video verslag met wat highlights is te bewonderen op onze insta pagina: