Henk Wijnsma nieuwe voorzitter Alterno

Persbericht: Henk Wijnsma is zondagmiddag tijdens de Algemene ledenvergadering benoemd tot nieuwe voorzitter van Alterno. De 66-jarige Wijnsma volgt Leo Dadema op, die afgelopen zomer, na vier jaar voorzitterschap, de voorzittershamer neerlegde.

Henk Wijnsma is geen onbekende in de volleybalwereld. Van 1996 tot 2003 was hij gedurende 7 jaar voorzitter van Nesselande. Na zijn verhuizing naar Epe bleef hij actief voor de volleybalsport. Zo was hij vanuit zijn functie als Hoofd Economische Zaken bij de gemeente Apeldoorn, onder andere betrokken bij de organisatie van het WK-beach, vorig jaar zomer en het EK Damesvolleybal, later dat jaar.

Henk Wijnsma geeft in zijn toelichting op zijn benoeming aan dat hij zich thuis voelt bij Alterno en dat de vereniging hem zeer aanspreekt. Een vereniging waar de verbinding centraal staat, verbinding tussen breedtesport en topsport, en tussen jeugd, mini’s, en senioren.

Henk Wijnsma: “Ik wil met name verbinding tot stand brengen tussen de leden van de vereniging. Daarnaast wil ik de onderlinge betrokkenheid versterken en ervoor zorgen dat meer leden actief willen zijn binnen de vereniging. Ook dat men zich meer betrokken voelt bij Dames en Heren 1 . Tot slot wil ik ook onze relaties met de sponsoren meer intensiveren.”

Einde persbericht

JM.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 6 januari 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties