Heeten uit: altijd lastig

Afgelopen woensdagavond moesten we naar Heeten om een wedstrijd te spelen. Ongeveer 3 weken geleden speelden we in de Alternohal tegen Heeten. Toen wonnen we met 3-1, maar het was niet onze beste wedstrijd. In de vorige helft van het seizoen moesten we ook al op een woensdagavond naar Heeten. Toen ging het mis. We gingen met 3-1 verlies naar huis. Nu wilden we met de winst naar huis gaan.

We begonnen met goede moed. We waren enthousiast en wilden werken voor elkaar. Heeten begon ook erg sterk en we gingen erg gelijk op. We konden vaak uitbouwen tot een harde aanval, maar Heeten was erg sterk met hun pass en hadden veel ballen. Uiteindelijk verloren we de set met 25-21.

We gingen de tweede set in met een instelling dat we moesten winnen, maar we moesten niet te overmoedig worden natuurlijk. We gingen weer gelijk op en hadden goede services. Dan stonden we weer een paar punten voor en dan lieten we het weer lopen. Ook deze set verloren we. Het werd 25-23.

In de derde set zakte Heeten een beetje in. Wij hadden goede services en de speelsters van Heeten konden de bal niet onder controle houden. Wij kregen meer enthousiasme en we liepen erg uit. Deze set wonnen we dus ruim met 13-25.

Na de derde set wilden we natuurlijk de vierde set winnen en voor een vijfde set gaan. We gingen weer met enthousiasme het veld in, maar we hadden moeite met de service van de tegenstander, we konden de pass niet onder controle krijgen. Op het einde kwamen we nog goed terug met een hele goede service serie van Fleur. Uiteindelijk verloren we toch de set met 25-22.

We baalden erg, maar we hebben prima gespeeld en Heeten Sportief speelde erg sterk op die dag. Helaas hebben we maar 1 puntje behaald. We staan nu 2e in de poule met 5 punten onder Heeten Sportief, zij hebben wel een wedstrijd meer gespeeld.

Alieke Kunst

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 8 februari 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *