Hamburg 2.0

We zijn alweer een tijdje terug uit Hamburg. En ik als groentje heb de “eer” gekregen om een stukje te schrijven. Het begon allemaal vrijdag 5 juni. ‘S middags vertrokken er al 2 auto’s richting Hamburg. En ‘s avonds, toen ook de laatste vrij waren van werk, vertrok de laatste auto.

Zelf zat ik in de auto van Maarten, samen met Esther en Tom. Tot mijn verbazing kwam ik erachter dat Maarten hele hoge noten kan halen als hij meezingt met de cd. Toen we eenmaal aankwamen ‘s avonds hebben we met het team de dag afgerond met een heerlijk biertje.

Zaterdag! De eerste wedstrijddag. Deze dag hebben we 4 wedstrijden gespeeld. 1 gewonnen, 1 gelijk en 1 verloren. Met deze uitslag werden we 3e in de poule. In de kruisfinale wonnen we de 4e wedstrijd van de dag.

Na de wedstrijddag hebben we heerlijk gegeten in een restaurant naast het hotel (traditiegetrouw). De naam weet ik niet meer (heb ik ook nooit onthouden), maar wat ik wel weet is dat je het met een extreem Italiaans accent moet uitspreken en een mooi handgebaar bij moet maken. Het eten was heerlijk!

Zondag was alweer onze laatste dag! Deze dag hadden we 2 wedstrijden en deze hebben we allemaal gewonnen! Waardoor we het hoogst haalbare van die dag hebben bereikt: nummer 9. Na de finale vertrokken we weer richting huis en zat Hamburg 2.0 er alweer op.

Op naar Hamburg 3.0 (als die nog gaat komen)!
Bedankt iedereen voor het leuke weekend!!

Liefs Elske

Spelers: Anne-Britt, Anton, Elske, Esther, Maarten, Martijn, Tim, Tom, Stefan

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 14 juni 2015 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *