Grote Open dag mini-afdeling

Op 10 mei in de week van Alterno houdt de mini-afdeling van Alterno open dag van 15.30 tot 19.00 uur. Omdat dit plaats vindt in de week van Alterno hoeven we geen reguliere trainingen te cancelen. Op deze dag worden alle mini’s het liefste met één of meerdere vriendjes uitgenodigt om er samen een gezellige middag van te maken. Daarnaast mogen er ook niet alterno leden komen om te kijken, een clinic mee te draaien en zijn er mensen van de minicommissie aanwezig om eventuele vragen over de vereniging te beantwoorden.
Wat dacht je van een springkussen? Een snelheidsmeter om te zien hoe hard je kan slaan en zo zijn er nog een aantal activiteiten.
Dus heb je altijd al je vriendje of vriendinnetje willen laten zien hoe cool volleybal is dan is nu je kans!!
Daarnaast hebben we nog een te gekke win actie. Wil jij een shirt van dames of heren 1 winnen?? Dan is nu je kans. Zorg jij ervoor dat er een vriendje of vriendinnetje een proefles komt volgen en vult die op het
proeflesformulier jou naam in? Dan maak jij kans op deze te gekke prijs!

Het programma voor deze dag ziet er als het volgt uit:
15.30 uur Deuren Alternohal open
16.00 uur Clinic smashvolleybal en volleybal clinic
16.30 uur Clinic smashvolleybal
17.00 uur Clinic van dames en heren 1 voor kinderen spelend in de Instroom, H, G en de F (Leeftijd tussen de 4 en 9 jaar).
18.00 uur Clinic van dames en heren 1 voor kinderen spelend in de E, D en C (Leeftijd tussen de 10 en 13 jaar).
19.00 uur Einde opendag.

We zien jullie graag allemaal op 10 mei tussen 15.30 en 19.00 uur. Er is gratis ranja en een zakje popcorn tegen betaling van € 0,50. Het beloofd een te gekke middag te worden !!

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 16 april 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *