Grote club belangrijk voor Alterno

Grote Club Actie: Voor Alterno heel belangrijk. Al jaren doen we mee met de Grote Club Actie. Waarom eigenlijk? Omdat dit een belangrijke inkomstenbron is voor Alterno, waardoor we nét dat beetje extra kunnen doen waar anders geen geld voor is. Ook dit jaar doen we natuurlijk weer mee en we hopen op een hogere opbrengst dan vorig seizoen.

Waarvoor gebruiken we de opbrengst?

Allereerst zullen we hiervan een aantal mini- en jeugdactiviteiten financieren. Het is altijd leuk en gezellig om iets voor de mini’s of jeugd te organiseren, maar ook dat glaasje ranja, de DJ, de organisatie kost geld. Wij als activiteitencommissie blij met iets meer budget, maar natuurlijk ook de mini’s en de jeugd.

Daarnaast willen we graag nieuwe geluidsapparatuur. In de kantine is het geluid niet optimaal en zijn de boxen dringend toe aan vervanging. Dus we gaan sparen voor een nieuwe set.

De beste lotenverkopers ontvangen een unieke bal en shirt

Voor de beste lotenverkopers is er een prachtige prijs. Een gesigneerde bal én shirt van dames 1 en heren 1.

Daarnaast ontvangt iedere verkoper die meer dan 20 loten verkoopt een kortingsbon voor het attractiepark Bobbejaanland, Duinrell of Slagharen.

En…..

De Grote Clubactie organiseert een Kids-verkoopwedstrijd (tot 13 jaar). Dit is een landelijke verkoopwedstrijd waarin de beste lotenverkopers worden beloond door middel van diverse prijzen. De beste lotenverkoper wordt beloond met een iPad.

Ook online kun je loten kopen

Gemakkelijker kan het niet. Vanuit je luie stoel direct loten kopen van Alterno. Ga naar deze link en vul de gegevens in.

https://clubactie.nl/actie/VolleybalverenigingAlterno

 

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 18 september 2015 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties