Grote Club Actie belangrijk voor Alterno

Al jaren doet Alterno mee met de Grote Club Actie. Waarom eigenlijk? Omdat dit een belangrijke inkomstenbron is voor Alterno, waardoor we nét dat beetje extra kunnen doen waar anders geen geld voor is. Ook dit jaar doen we natuurlijk weer mee en we hopen op een hogere opbrengst dan vorig seizoen.

Waarvoor gebruiken we de opbrengst?
Vorig jaar hebben de winnaars van de Grote Club actie aangegeven dat zij graag de kleedkamers een opknapbeurt zouden willen bezorgen. Daarvoor is best wat geld nodig, dus hiervoor gaan we sparen. Zet de schouders eronder en help mee dit te realiseren.

De beste lotenverkopers ontvangen een fantastische SMASH!- rugzak met inhoud, een mooi wedstrijdshirt van Dames 1 én een kadobon van Intersport.
Voor de beste lotenverkopers is er een prachtige prijs (een rugzak, wedstrijdshirt en kadobon). Daarnaast ontvangt iedere verkoper die meer dan 20 loten verkoopt een kortingsbon voor het attractiepark Bobbejaanland, Duinrell of Slagharen.

En…..
De Grote Clubactie organiseert een Kids-verkoopwedstrijd (tot 13 jaar). Dit is een landelijke verkoopwedstrijd waarin de beste lotenverkopers worden beloond door middel van diverse prijzen. De beste lotenverkoper wordt beloond met een iPad. Kijk voor meer info: https://clubactie.nl/
Ook online kun je loten kopen

Gemakkelijker kan het niet. Vanuit je luie stoel direct loten kopen van Alterno. Ga naar deze link en vul de gegevens in. Koop nu een lot voor Alterno

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 13 november 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *