Groothuis nieuwe trainer Dames 1

Persbericht: Het bestuur van Alterno is verheugd om te kunnen aankondigen dat Wilfried Groothuis is aangesteld als nieuwe trainer van het eerste damesteam. Groothuis volgt daarmee Ali Moghaddasian op die begin van deze week wegens privéomstandigheden zijn hoofdtrainerschap moest neerleggen.

Wilfried Groothuis (41) was afgelopen seizoen verantwoordelijk voor het 2e damesteam van Alterno, dat uitkomt in de topdivisie. Hij slaagde erin met dit sterk verjongde team een prima positie in de middenmoot te veroveren.Voordat Wilfried afgelopen seizoen bij Alterno startte, was hij werkzaam als hoofdtrainer bij het Hierdense HSC dat in het seizoen 2012-2013 eveneens in de topdivisie uitkwam. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor het 2e team van Taurus, Vovem 1 en Zaanstad 1, allemaal in de eerste divisie en daarvoor lange tijd bij VC. Omniworld.

In een eerste reactie op zijn aanstelling verklaart Wilfried Groothuis: “Ik ben heel blij en zeer vereerd met deze kans die Alterno mij biedt. Het past helemaal bij mijn ambitie en ik hoop dat ik het goede werk van Ali en Albert een mooi vervolg kan geven!”.

Met het aanstellen van Wilfried als hoofdverantwoordelijke voor het eerste damesteam meent het bestuur van Alterno een geschikte opvolger te hebben gevonden voor Ali Moghaddasian. Wij wensen Wilfried veel succes en een plezierige tijd toe. (JM)

Einde persbericht

JM.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 24 april 2014 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties