Gratis fyio spreekuur start weer

Vanaf as. donderdag zal er weer iedere donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 een inloopspreekuur plaatsvinden in de Alternohal. Dit spreekuur wordt verzorgd door Johann de Jong en Vincent Böhm van Isokin. Alle leden van Alterno mogen hier gratis gebruik van maken.

Heb je al een tijdje last van een vervelende (sport)blessure, of heb je gewoon even advies nodig? Weet je niet of deze klacht thuis hoort bij de fysiotherapeut, kom dan langs tijdens ons inloopspreekuur. Je kunt gewoon naar binnen lopen en je hoeft geen afspraak te maken.
De deur staat open, dus kom langs!

Wanneer het advies is om over te gaan tot behandeling, dan is dit niet mogelijk tijdens het inloopspreekuur. Er is namelijk tijd nodig om uitgebreid jouw lichamelijke klacht te onderzoeken en een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Je vindt de fysio in de nieuwe behandelruimte van Isokin, gelokaliseerd in de Alternohal. Het zal maximaal 10 tot 15 minuten duren.

Mocht er na het consult blijken dat er fysiotherapie nodig is, dan kun je op korte termijn bij ons terecht. Een verwijzing van de arts is hiervoor niet nodig.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 25 augustus 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties