Goede zaken Dames 2 tegen Orion

Afgelopen zaterdag stond om 17.30 uur onze wedstrijd tegen Orion op het programma. Na drie minder goede wedstrijden, maar wel een goede trainingsweek kwamen we vol goede moed de Alternohal binnen. Eerst even genieten van een heerlijke pastamaaltijd gemaakt door Vicenzo, de toto invullen, winnaar van de afgelopen ronde bekendmaken en de nieuwe toto stand bekijken.
Vervolgens nog even bij de wedstrijden voor ons kijken, omkleden, voorbespreken, warming-up en dan eindelijk.. de wedstrijd!

Ouderdom blijkt in ons team te gaan tellen (Marloes rug, Maureen rug, Moniek schouder, Maren rug) en daarom stonden we met een enigszins verjongd team op het wedstrijdformulier. We startte de wedstrijd met Daphne op de spelverdeling, Gina diagonaal, Froukje en Kathy passer/loper, Imre en Kimbery op midden en Yvet als libero. De eerste set gaat tot het einde gelijk op, mooie ralley’s worden afgewisseld met iets minder mooie rally’s. Onze servicedruk is hoog en daardoor kunnen we Orion goed onder druk houden. We winnen de eerste set met 27-25.

In de tweede set kijken we al gauw tegen een 5-0 achterstand aan. Even de hoofden weer bij elkaar in een time-out en we buigen de achterstand om in een voorsprong. Deze geven we niet meer weg en we winnen met 25-19.

In de derde set blijven we onze servicedruk houden, de pass is stabiel en de afstemming tussen spelverdeling en aanval loopt ook goed. Het lukt Orion niet om de wedstrijd te kantelen. Ook deze set winnen we.

3-0 winnen van de koploper. Dat geeft een goed gevoel na drie mindere wedstrijden!

Na de wedstrijd van dames 1 begint ons pre-valentijnsfeest. Helaas is de opkomst laag.. maar dat mag de pret niet drukken. Lekkere cocktails, leuke muziek en grappige spelletjes maken het een gezellige avond!

Volgende week spelen wij om 20.00 uur in Groningen waarna we twee vrije weekenden hebben. Maar eerst deze week nog even nagenieten van de overwinning. Laat een trainer nooit de deal sluiten dat we bij een 3-0 overwinning de hele week spelletjes mogen doen op de training..