Goede aftrap Dames 11

Een goed begin van het nieuwe jaar voor Dames 11. Afgelopen dinsdag 10 januari moest Dames 11 weer aan de bak. Een wedstrijd tegen Dio Ugchelen Dames 2 in de Mheen stond op het programma. Na eerst uitgebreid te hebben ingelopen en ingespeeld te hebben begonnen we aan de wedstrijd.

Doordat het de eerste wedstrijd was na de vakantie begon de eerste set moeizaam. Het begin ging heel gelijk op, waarna wij de smaak te pakken kregen en steeds verder uitliepen op de tegenstander. Deze set werd dan ook gewonnen met 17-25.

De tweede set kwamen er een paar nieuwe frisse dames in het team, maar helaas begon ook die set niet heel soepel. We hadden moeite met het spelen van ons eigen spel waardoor wij mee gingen spelen met de tegenstander. Het grootste deel van die set stonden we dan ook achter. Maar we gaven niet op en gingen volle bak voor de set, waardoor we de tegenstander al snel inhaalden en alsnog de set binnen wisten te slepen met 22-25.

Ook de derde set kwamen er weer nieuwe speelsters in. De derde set ging ons wat makkelijker af, we speelden goed en maakten minimale fouten. Deze set werd met een aantal goede services gewonnen met 14-25. En natuurlijk wilden wij ook de vierde set binnenslepen.

Deze set werd er ook op het begin gewisseld. Deze set begon moeizamer dan de derde set, maar al gauw herpakte we ons en liepen we uit. Deze set werd gewonnen met 16-25. Dames 11 begint het nieuwe jaar dus met 4-0 winst. Hierdoor staan we tweede en zijn we nog steeds in de race voor het kampioenschap.

Onze volgende wedstrijd is vrijdag 20 januari om 19:15 in de Alternohal tegen Voorwaarts Dames 7 die derde staan.
Dit zal een spannende wedstrijd worden en wij hopen jullie dan ook graag weer op de tribunes te zien.

Janneke Gerritsen, Dames 11.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 15 januari 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *