Goed van start met Mixmixmix toernooi

Gisterenavond was de 1e ronde van het mixmixmix toernooi. Inmiddels een bekend iets binnen Alterno. Van heren 1 spelers tot recreatief, van jong tot oud, het was een heerlijk gemixed gezelschap. En iedereen had plezier. Lachen om wonderlijke ballen, maar ook de oh’s van prachtig geredde ballen.
Het blokken was voor enkele lange heren niet echt een inspannende bezigheid, want het net hangt tussen heren- en dames-hoogte in.  Dus zeker ook leuk voor dames om mee te doen.

Soms werd er even (te) hard geslagen en dat kan alleen als je gericht op iemand slaat die dat niveau aan kan. Anders ontvang je een lichte waarschuwing…. Verder niets anders dan sportiviteit. Zowel in als buiten het veld. Er waren ook enkele nieuwelingen, maar die wisten al snel hoe het spel te spelen. Nieuwe Alternoten leren kennen, altijd leuk. Dus ook zin om mee te doen?

Volgende week, 11 juli, is er helaas geen mixmixmix toernooi,

Maar daarna is het gedurende de hele zomervakantie iedere donderdagavond. 18.45 uur inlopen, 19.15 uur gaan we starten. Kom gewoon een keertje meedoen. Je zult zien hoe gezellig en leuk dit is. En je bent natuurlijk lekker met je sport bezig.

Tot 18 julil!

MN

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 5 juli 2024 door Peter Bredenoort
Share Button