Goed nieuws voor de jeugd

Goed nieuws …… onze jeugd kan weer gaan volleyballen vanaf komend weekend. Naast onze hal wordt op het terrein van de Kinderopvang Villa in Kleur komende week zand gestort en worden er twee beachvelden klaar gemaakt. 

We zijn de eigenaar Han Reinders en de Kinderopvang heel dankbaar dat we gratis gebruik mogen maken van hun terrein. 

Zowel de Mini’s als de Jeugdteams zullen in de loop van de week een bericht ontvangen wanneer ze kunnen komen trainen. 

Er zijn wel een aantal spelregels waar iedereen zich aan moet houden. Zoals dat de kantine en de kleedkamers en de toiletten DICHT blijven, dus thuis omkleden, zelf water meenemen. 

Er wordt op dit moment een protocol opgesteld dat we in de loop van de week op de site zullen zetten en ook mee sturen bij de uitnodigingen naar de teams. 

Het is heel mooi dat onze jeugd weer kan gaan volleyballen als is het niet in de zaal. Maar deze twee velden bieden ons de mogelijkheid om jullie allemaal weer een keer te laten trainen. 

We zijn de Vrienden van Alterno dankbaar dat ze een deel van de kosten voor hun rekening nemen. We zijn nog met andere partijen bezig om te kijken of ze ook een bijdrage willen leveren. 

DUS:  Houdt de site in de gaten en je mailbox etc . . 

Voor de ouders zijn er straks ook spelregels, u mag uw kind alleen komen brengen 10 min voor aanvang van de training en ophalen direct na de training. U mag niet blijven kijken. Mocht u met de auto uw kind brengen dat moet u uw kind op het grote parkeerterrein bij Edison College laten uitstappen. Ons parkeerterrein is niet per auto bereikbaar. 

Bij elke training zullen trainers aanwezig zijn, die duidelijk weten waaraan zij en de kinderen zich moeten houden. Ook is er een coordinator aanwezig. 

De Mini en Jeugdcommissie zijn alles aan het organiseren om er voor te kunnen zorgen dat onze jeugd weer verantwoord kan gaan sporten.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 5 mei 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *