Goed om te weten:

Landskampioen Dames 2014

Nationale Beker Dames 2013

Landskampioen Zitvolleybal 2012

Winnaar Jaap van Kasteel trofee
2006, 2012, 2013 & 2014

Goed begin Dames 2

Geplaatst op 17 januari 2018 door Jos Mulder

Na een paar weken geen officiële competitiewedstrijd te hebben gespeeld mochten we afgelopen zaterdag eindelijk weer. Met dames 1 in ons voorprogramma luidden we het begin van de tweede competitiehelft in tegen Pharmafilter US dames 1. Na een degelijke 3-2 winst in een oefenpotje tegen Dynamo dames 1 en een evaluatiemomentje achteraf afgelopen donderdagavond, stonden we weer met alle neuzen weer dezelfde kant op. Toch hebben we nog wat tegenslag, doordat we te kampen hebben met 2 blessure gevallen. Echter hebben we gelukkig binnen de vereniging van Alterno veel jonge talenten die altijd klaar staan om bij ons aan te sluiten. En daarom stonden we toch om 20:00 met een volle selectie klaar om te beginnen.
De eerste 2 sets winnen we met mooie uitslagen! In de derde set werd er veel gewisseld want US kwam toch telkens dichtbij. Helaas hebben deze toch weg gegeven en hadden we niet genoeg aan alleen een goede pass. In de 4e set hebben we hard geprobeerd om niet in dit verlies te blijven hangen. Dit mocht toch niet baten en met een spannende 24-26 stand op het bord is deze set jammer genoeg ook naar de tegenstander gegaan. Dit betekende een 5e set. Deze hebben we weer clean gespeeld en gewonnen met 15-13.

Aanstaande zaterdag mogen we een eindje rijden en aantreden tegen Veracles in Groningen. Een lastig potje! Dus kom gezellig mee aanmoedigen. Lukt dit niet zien we je hopelijk de 27e weer in onze oude vertrouwde alternohal om 20:00.

Groetjes, Kimberly, Dames 2

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 17 januari 2018 door Jos Mulder
Share Button
«
»

Laat een reactie achter