Gezellige verenigingsdag Alterno

Gezellige Verenigingsdag Alterno zaterdag 9 september

Iedereen was er klaar voor: Dames 1, de staf en begeleiding, de bar, de fotograaf, de filmer, de muziek, de speaker, de activiteitendames…Het zou een andere dag dan anders worden. Via het spel ‘Wie is wie’ konden Alternoten op zoek naar de juiste speler/begeleider van Dames 1 door de oneliner die deze persoon had gedaan. Een leuk en leerzaam kennismakingsspel. Ondanks alle aankondigingen was het aantal deelnemers zeer gering. Helaas en jammer van alle energie die er in is gestoken.

Maar de kinderen die er waren hebben een topmiddag gehad. Allemaal kregen ze een mooi shirt van Dames 1, een Alterno-sjaal, ook kregen ze allemaal de handtekeningen van alle speelsters en staf op hun shirt, gingen ze nog samen op de foto en mogen ze als klap op de vuurpijl ook nog een keer VIP-gast zijn bij een Dames 1 wedstrijd.  Na het spel mochten zij volwaardig meedraaien met de training van Dames 1 onder begeleiding van Ali. Hoe gaaf is dat!

De zaal werd snel omgebouwd om vervolgens de oefenwedstrijd tegen het Belgische team te gaan spelen. Een leuke pot met veel enthousiasme. Ik heb in ieder geval genoten van het spel. Dames, dat belooft nog wat.

Nog steeds kunnen teams zich aanmelden om door een speelster van Dames 1 geadopteerd te worden. Laat het weten aan Monique Nijhof via een mailtje: activiteiten@alterno-apeldoorn.nl

Volgend seizoen ben jij er toch ook bij?

Je kunt zelf nog even het spel spelen. Via deze link komt je bij de oneliners en hier de goede foto’s.

Monique Nijhof/Activiteitencommissie

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 1 oktober 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *