Geslaagde receptie met onverwachte huldigingen

Een zeer divers gezelschap, van sponsoren, (oud) leden, buren tot vertegenwoordigers van andere verenigingen: het is een gezellige boel daar op het terras van Dros-Alterno. Felicitaties met onze verjaardag. Tja, hoe doe je dat? Want feliciteer je dan iedereen, alleen de voorzitter, of toch maar niet… een lastige, en dat bleek. Ik heb ook geen antwoord op de vraag hoe je een vereniging feliciteert.

Heerlijke hapjes werden rondgebracht door herkenbare Alternoten. Zij deden het enorm goed. Volleerd! De aankondiging van Harrie en voorzitter Martin die de microfoon overneemt, doet het gezelschap verstommen. Een mooie toespraak van Martin, over ons, onze vereniging. 50 jaar historie.

En dan onverwacht worden er mensen naar voren geroepen door Martin. Jan Voortman, Bert Beernink, Mieke Roelofs, Mathijs Mast, Ronald Dros en Monique Nijhof. Mooie woorden worden gesproken door Martin. Deze leden en sponsor krijgen een bijzondere waardering voor hun inzet en bijdrage in de vorm van een bondsspeld van de NeVoBo met een daarbij behorend certificaat en  worden benoemd tot ambassadeur van de gemeente Apeldoorn. Zij ontvangen een mooie speld van Jeroen Joon, loco burgemeester. Een bijzonder moment in onze historie. Een bijzonder moment voor deze Alternoten en sponsor.

De receptie gaat weer verder. Er vindt een soort van ronde tafel gesprek plaats. Harrie is gespreksleider en pakt verschillende thema’s van Alterno door de jaren heen. Anton Schaffer, Joke Pasman, Bert Beernink, Mathijs Mast, Leo Dadema, Ton Demmer, Patricia en Jaap Lambooij. Openhartige gesprekken met leuke anekdotes.

Mede door het mooie weer was en bleef het goed vertoeven op het terras en de hapjes waren nog lang niet op. Een zeer geslaagde receptie dankzij de goede voorbereiding van Harrie, Richard en Gert. En alle hulp van de jonge Alternoten in de bediening. Super gedaan!

En dit was alweer de dinsdag in onze Week van Alterno. Op naar vandaag.

Vanmiddag zullen om 15.30 uur de ‘nijntjes’ (onze jongste Alternoten) spelletjes doen in de zaal. En daarna heerlijk pannenkoeken eten. Om 16.00 uur volgen dan de mini’s. Zij gaan ook (volleybal)spellen doen en spandoeken maken. En natuurlijk worden zij ook verwend met pannenkoeken. En of dat nog niet genoeg is, komt rond 17.30 uur Avital Selinger. Hij zal zijn ervaring en kennis met ons delen. Tijdens de training die verzorgd wordt door Richard, Frans, Is en Daphne, zal hij aanwijzingen geven aan trainers en spelers. Na afloop, rond 19.00 uur zal er een meet&greet zijn.  Tijdens de training en de meet&greet is iedereen welkom. Belangstellenden kunnen plaatsnemen op de tribune.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 28 juni 2023 door Peter Bredenoort
Share Button