Generatietoernooi altijd een hit

Al jaren is het generatietoernooi, waarbij mini’s samen met een ouder of ouder familielid in het veld staan, een gegarandeerd succesnummer tijdens de afsluitende feestweek van onze vereniging. Ook dit jaar staat dit weer op het programma, al is het wel op een veel vroegere datum dan menigeen gewend is. Niet in juni maar al in april. Op zondag 14 april namelijk is het weer tijd voor het spektakel waarin ouder en kind de helft van een team vormen. Samen met nog een ouder en kind vormen zij vervolgens een team van vier spelers.

Tijdens dit toernooi wordt er 4-tegen-4 gespeeld op een mini-veld. Ouders zijn dikwijls supporter en geven de beste aanwijzingen, maar op dit festijn kunnen zij laten zien dat ze zelf ook een balletje kunnen volleyen.

Indien het ouders niet lukt om mee te doen (of als ze niet durven), dan is er geen man overboord. Je mag dan namelijk ook je oudere broer of zus of je oom/tante/opa/oma vragen. Enige regel is dat die persoon ouder dan 16 jaar moet zijn.

Tijdens het toernooi hangen de spelregels aan de muur, dus als je op tijd komt, kun je ze nog rustig even doorlezen. Uiteraard kun je dan ook de tactiek bespreken met je ouder.

Andere familieleden zijn zeer welkom om jullie aan te moedigen.

Wanneer: Zondag 14 april 2019.

Start toernooi 10.00 uur.

Einde rond 14.00 uur.

Inschrijven: Klik hier

Plaats: Alterno hal Apeldoorn

Ben je op het laatste moment verhinderd, bel dan even naar de organisatie. Monique Nijhof, 06-51210211 Het speelschema zal rond 10 april op de site staan en wordt naar je toe gemaild.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 1 februari 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *