Gastenboek

Welkom op ons gastenboek. Houd rekening met de volgende huisregels:

 • Houd het beschaafd, geen scheldwoorden, verwijtende discussies etc.
 • Gebruik dit gastenboek niet voor vragen, op- en aanmerkingen, maar gebruik daarvoor het contact formulier.
 • Uitsluitend reageren onder eigen naam, dus niet anoniem of onder pseudoniem.
 • Wij behouden ons het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen.
Deze pagina is voor het laatst geupdate op 6 december 2018 door Jos Mulder

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

515 reacties

 • Gratis af te halen wegens, uh, plaatsgebrek 😉 een zgan cross-trainer. Alleen display werkt nu niet maar is ws de batterij. Is gemonteerd dus direct klaar voor gebruik. Staat wel op zolder….

 • Zo, dat is snel! In een uurtje Eurosped met 3-0 naar huis getikt.

 • Er zijn diverse teams die nog geen team-foto hebben aangeleverd en/of waarbij de teamgegevens op onze website niet kloppen en/of onvolledig zijn. Het Internetteam zou het op prijs stellen van jullie de benodigde gegevens te ontvangen om onze site up-to-date te houden. Ook is he tmogelijk om individuele foto’s aan te leveren zodat wij die bij de spelers kunnen plaatsen. Alvast dank voor jullie medewerking namens het Internetteam.

  Van de volgende teams missen we nog de teamfoto: Heren 2,3,4,6,7,8,9. Dames 4,5,8,10 en 11. Jeugd: JB3, JC1,JC2,JC4, MB4, Zitvolley: ZV 1 en ZV2. Recreanten 2.

 • Hallo dames 1…

  Gefeliciteerd met de cup, jullie hebben hem niet mee kunnen nemen, maar jullie hebben hem dik verdient.
  Wat die scheids op de laatste punten uithaalde was niet normaal meer.
  Ze staan er met z’n zessen en zien nog niet dat de bal op de grond is geweest…
  Super gemeen..
  Veel succes deze competitie, jullie komen er wel..

  m.vr.gr. Adrie, een heel neutrale supporter uit de achterhoek………

 • In de gevonden voorwerpen box van oktober heb ik het afgelopen weekend een bruin ‘leren’ jasje gelegd. Maat 146 met de naam Spijkerbosch er in.

 • Helaas mocht het vandaag niet zo zijn.. We konden de (super)cup niet mee nemen naar Apeldoorn. Maar dat betekent niet dat we opgeven. Des te harder zullen we terug slaan. Publiek: heel erg bedankt voor jullie trouwe support, getrommel en geklap. Jullie waren weer super. Erg top!!! Bedankt!

 • Inge heeft met pijn in haar hart aangegeven, dat zij haar nieuwe functie buiten Alterno niet meer kan combineren met de werkzaamheden voor Alterno.
  Wat betekent dat?
  Als wij de mini’s willen laten trainen zoals de afgelopen jaren twee keer per week, dan hebben we per direct trainers nodig voor de volgende tijden:
  Maandag: 16.30 – 17.30 uur 4 trainers
  17.30 – 18.30 uur 2 trainers

  Dinsdag: 16.00 – 17.00 uur 3 trainers
  17.00 – 18.00 uur 3 trainers
  18.00 – 19.00 uur 2 trainers

  Donderdag: 16.30 – 17.30 uur 3 trainers
  17.30 – 18.30 uur 2 trainers
  18.30 – 19.30 uur 1 trainer

  Inge zal uiteraard de trainers blijven ondersteunen middels de trainingen, die de huidige trainers elke week van haar ontvangen.
  Wanneer?
  We zoeken vervanging voor alle bovenstaande uren. Als we op korte termijn geen vervanging vinden, zien we ons genoodzaakt het trainingsrooster aan te passen. Dit kan betekenen dat we gaan schuiven in tijden/dagen en dat voorlopig de mini’s teruggaan naar 1x in de week trainen. We hopen dat dit niet zover hoeft te komen en dat zich nieuwe trainers melden. Ben je het met ons eens en vind je net als wij, dat de mini’s moeten kunnen blijven trainen, help ons dan en meld je aan op het volgende emailadres:
  minismoetenvolleyballen@gmail.com. Graag jullie reacties voor 15 oktober as.

 • Gisteren heb ik onwijs genoten van een goed spelend Heren 1. Het plezier straalt er van af en dan lukt ook heel veel. Complimenten!

  • Helemaal mee eens!! Wat was het weer een genot om naar te kijken. Zelfs toen het in de 3e set toch wat lastiger werd, hebben de mannen er hard voor gewerkt. Super gespeeld mannen!

 • Worden positieve opmerkingen tegenwoordig ook gecensureerd op de site?

 • Voor degene die van plan zijn om morgen bij Dames 3 te komen kijken: De wedstrijd gaat niet door i.v.m. het overlijden van vader van een speelster van tegenpartij. Hopelijk zien we jullie bij de volgende thuiswedstrijd.

  Groetjes Dames 3

Share Button