Gastenboek

Welkom op ons gastenboek. Houd rekening met de volgende huisregels:

 • Houd het beschaafd, geen scheldwoorden, verwijtende discussies etc.
 • Gebruik dit gastenboek niet voor vragen, op- en aanmerkingen, maar gebruik daarvoor het contact formulier.
 • Uitsluitend reageren onder eigen naam, dus niet anoniem of onder pseudoniem.
 • Wij behouden ons het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen.
Deze pagina is voor het laatst geupdate op 6 december 2018 door Jos Mulder

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

505 reacties

 • Kom morgenavond ook naar Omnisport om onze dames 4 aan te moedigen. Zij spelen tegen SV Dynamo dames 2 voor de bekercompetitie. Start wedstrijd om 19.30 uur.

 • Hallo,
  Wij hebben onze ballen een paar weken geleden laten liggen in de hal en nu zijn ze nergens meer te bekennen. Heeft iemand deze misschien meegenomen? Wij zouden ze graag terug willen 😀

  Groetjes Dames 3

 • Volleybalvereniging Primavo

  De inschrijving van het “INTERSPORT-JONKER PRIMAVO beachvolleybaltoernooi”, zondag 5 juni 2016, op het mooie strand “De Paal” van recreatiegebied Bussloo, is weer geopend.
  Om je in te schrijven ga naar: http://beach.primavo.nl/
  Wij zijn ook te vinden op Facebook: http://www.facebook.com/Primavobeach
  Dus schrijf je in !!!!! , want de inschrijving sluit op 22 mei 2016.

 • Klasse dames! Weer van Sneek gewonnen, maak het de volgende keer s.v.p. niet zo spannend!
  In het weekend staat de revanche tegen Eurosped op het programma, met een mooie overwinning doen jullie weer helemaal mee om het kampioenschap!

 • Zie https://flic.kr/s/aHskr7Xkov voor de foto’s van de wedstrijd op 12 februari tegen Draisma Dynamo.

  Groet Jolien

 • Ik heb vanmorgen een wedstrijd gespeeld tegen MB1 om 09.00 uur.
  Nu heb ik mijn groene trainingjas van Erima in de hal laten liggen. ?
  Ik hoop dat iemand deze heeft gevonden! Daar zou ik heeeel erg blij mee zijn.

  Simone/SSS MB1uit Barneveld.

 • Jan van den berg

  Afgelopen woensdag genoten van de wedstrijd tegen Sneek. Vooral Laure viel goed in. Dus schrikken toen ze geblesseerd raakte. De ploeg pakte het gelukkig goed op, maar ik ben benieuwd of de blessure meevalt.

 • 15 nieuwe uitgewerkte volleybaltrainingen in PDF-formaat !

  Op vraag van onze klanten verschijnen 15 nieuwe trainingen (22-36) in PDF-formaat.

  BEKIJK DE DEMOTRAINING 5 VIA DEZE LINK : http://volleyconcept.eu/nl/demo/

  Nieuw : u kan deze trainingen ook afdrukken !

 • Sluit me gedeeltelijk aan bij dit verhaal… Om 13.00 vertrokken om 14.15 uit armoede maar weer richting Apeldoorn gegaan. Maar wel delen van Arnhem gezien waar ik nooit geweest was; best wel mooie stad;-)

 • De trieste lotgevallen van een Alterno-supporter
  Als het even kan bezoek ik al een jaar of tien de thuiswedstrijden van de dames van Alterno.
  Ook probeer ik al een aantal jaren de uitwedstrijden tegen TT Papendal te bezoeken, maar dat ging op de regenachtige zondagmiddag 31 januari 2016 niet helemaal, of eigenlijk helemaal niet zoals gepland.
  Vorig jaar vergiste ik me in de afslag, dus maar even op de site van TT Papendal gekeken naar een routebeschrijving (niet gevonden) en toen op de site van Valkenhuizen. Mooi, dat kon niet missen: vanuit Apeldoorn afslag 26 Arnhem Noord.
  Terwijl ik aan het genieten was van de CD van Joe Bonamassa passeerde ik afslag 21 Arnhem Noord, ik moest immers afslag 26 hebben, maar die kwam niet!
  Ergens in de buurt bij Heelsum kom ik pas rechtsomkeert maken en al snel kwam de afslag 26 en dat bleek alleen de afslag vanuit Utrecht te zijn.
  Niet getreurd, alle snelheidsverboden negerend kwam ik slechts een paar minuten na 13.30 uur aan bij Valkenhuizen. Wat een drukte! In mijn onschuld dacht ik nog dat dat kwam doordat ook de heren tegen TT Papendal zouden spelen en heel Alterno alvast uitgerukt was naar Arnhem.
  Eenmaal een parkeerplek gevonden snelde ik naar binnen en wat zag ik? Volle tribunes en een zaalhockeywedstrijd! Leuk, maar daar kwam ik niet voor.
  Met frisse tegenzin en met de mededeling dat het een heel eind rijden naar de juiste speellocatie was gaf men mij bij de receptie het adres: Pallas Atheneplein 2.
  Mijn tomtom bleek dit adres niet te kennen, dan maar de postcode ingevoerd en al snel reed ik dwars door Arnhem richting het zuiden. De opgegeven postcode bleek vlakbij een splinternieuwe wijk te liggen.
  Prachtige huizen, zo vlak bij de Rijn, maar een sporthal heb ik helaas niet tijdig kunnen vinden. Inmiddels was het 14.15 uur, dus ik veronderstelde dat de dames het klusje bijna geklaard hadden en besloot maar via de toeristische route terug te rijden naar Ugchelen.
  Natuurlijk direct Volleybalstatistieken bekeken, waaruit tot overmaat van ramp bleek dat onze dames met 3-1 verloren hadden.
  Jammer dat er dit seizoen zo wisselvallig gespeeld wordt (wellicht ook door blessures). Ik reken erop dat na Taurus (slecht), Sneek (goed) en TT Papendal (slecht) nu weer een goede prestatie volgt tegen Sneek thuis en de halve finale van de beker gehaald wordt.
  Kom op dames, jullie kunnen het!

  • Vervelend Chris (of gezien de slechte wedstrijd maar beter) dat naar de verkeerde hal bent gereden. Gelukkig komt het bijna nooit voor dat er in een andere hal wordt gespeeld, maar wellicht handig om voor vertrek toch even voor de zekerheid de nevobo app/website te checken, daar staat altijd de juiste hal aangegeven.
   Aankomende woensdag gaan we (in onze eigen vertrouwde Alternohal) weer voor een goede wedstrijd, hopelijk kunnen we weer op je support rekenen!

Share Button