Gaat het Dros-Alterno terras weer open??

Helaas, zoals het er nu naar uitziet, moeten we nog even wachten. Maar dat wil niet zeggen dat we stil  zitten. De voorbereidingen zijn in volle gang. Alles moet weer netjes schoon, zodat, als het weer zover is, we direct ons terras kunnen openen. Echt, we zien er reikhalzend naar uit. Even weer bijkletsen, even elkaar weer live zien.

En dan natuurlijk genieten van onze nieuwe overkapping, zodat we ook als het weer iets minder is, lekker kunnen blijven zitten, zeker zolang het nog niet binnen in het clubhuis mag. Dus hup, handen uit de mouwen. Jan Voortman van het klusteam vroeg of Dames Top een handje kon helpen. Gedurende de afgelopen periode zijn de klussers druk bezig geweest in en rondom het clubhuis. En dan weet je het wel. Overal en nergens zooi, overal en nergens is iets te vinden. En sowieso, opruimen was hard nodig. Sopje mee, container er naast en alles wat weg kon, is weggedaan. Iets een paar jaar verstoft? Dan weg ermee. En je komt natuurlijk ook dingen tegen die je al jaren kwijt was.

Kortom, wij zijn er klaar voor. En ook bij de bar is alles in gereedheid gebracht. Nieuw biertje, een nieuwe tap, het ziet er schitterend uit. De koelkast onder de bar staat er nu, dankzij Hans, ook weer tiptop bij. En nu de keuken en de bar is opgeruimd, zijn we helemaal klaar voor.

Groet, Monique Nijhof

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 maart 2021 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *