FSG biedt beachvolley aan

Komende zomer is het mogelijk om deel te nemen aan een beachvolleybalprogramma dat wordt aangeboden door de FSG-academy. Hoofdtrainer Roy Wassen geeft hieronder alvast de eersteinformatie. Meer hierover,en ook het aanmeldformulier, staan onderaan dit bericht. (JM)

Beste ouders, In de bijlage ontvangen jullie de opzet van het FSG beachvolleybalprogramma voor jullie zoon/dochter. Daarnaast vinden jullie ook een aanmeldingsformulier waarmee je kunt aanmelden voor de verschillende programma’s.
Trainers De trainingen van programma A worden verzorgd door Monique van Loon en Jochem van Hintum. De trainingen van programma B en C geef ik zelf.
Locatie Ik ben bezig om de trainingen op de beachvelden van WSV te laten plaatsvinden (naast Omnisport). Dit is op het moment van schrijven nog niet definitief. Lukt dit qua planning/financiën niet, dan wordt er uitgeweken naar de velden bij de Zwitsal hallen.
Aanmelden We vragen jullie om jullie zoon/ dochter aan te melden voor vrijdag 26 april. Hierna ontvangen jullie een indeling van de groepen en de locatie waar getraind gaat worden. Melden zich onvoldoende sporters aan voor een programma, dan gaan we in overleg met jullie kijken naar alternatieven.
Zijn er na het lezen van deze informatie nog vragen, mail gerust.
Tot slot, wanneer er mede-spelers bij de club zijn die ook graag willen deelnemen aan het beachprogramma, stuur deze mail dan gerust door.

Roy Wassen
Hoofdcoach Volleybal

Meer informatie: klik hier

Aanmeldformulier: klik hier

Aanvullende informatie

Beste ouders,

In navolging van de mail met de informatie over de beachprogramma’s heb ik een aantal vragen van ouders gekregen of de programma’s B en C ook zonder het fysieke programma gevolgd kunnen worden.

Dat is voor dit seizoen het geval.

De kosten zijn dan voor:

– Programma B           € 125,-

– Programma C           € 239,-

Heeft dit jullie voorkeur?

Geef dit dan aan op het aanmeldingsformulier bij bijzonderheden.

Heb je je al aangemeld, en wil je op basis van deze nieuwe informatie jouw keuze voor het programma nog wijzigen, dan kun je dit aangeven door een mail naar onderstaand adres.

Tot slot nog een reminder, dat wanneer jullie zoon/ dochter wil deelnemen aan het beachprogramma, het aanmeldingsformulier uiterlijk 26 april te mailen naar r.wassen@fsgacademy.com.

Met sportieve groet, Roy Wassen
Hoofdcoach Volleybal

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 18 april 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *