Frank ten Katen overleden

Vandaag hebben wij het verschrikkelijke bericht ontvangen dat Frank ten Katen veel te vroeg is overleden. Frank was al enige tijd ernstig ziek en wij zijn dan ook zeer verdrietig dat hij vanochtend zijn strijd tegen deze ziekte heeft moeten opgeven. De verslagenheid is groot want hij mocht slechts 44 jaar worden.

Frank, zoon van ons Alterno lid Hans ten Katen, was sinds oktober 1985 lid van onze vereniging en speelde in Heren 4. Hij was getrouwd met Linda ten Katen-Boeve, die naast voormalig speelster bij Alterno ook als fysiotherapeut bij onze vereniging actief is geweest.

Wij wensen Hans, Linda, zijn kinderen Sanne en Lotte, overige familie en vrienden van Frank heel veel sterkte toe om dit grote verlies te kunnen dragen.

Namens bestuur en leden van volleybalvereniging Dros-Alterno.

Jos Mulder.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 9 juni 2022 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

  • Ongelofelijk!!! Wat een triest bericht!
    Wij wensen alle nabestaanden en in het bijzonder Hans, Linda en de kinderen veel sterkte toe met het verlies van hun zoon/partner en vader. Groet, Frank en Marijke Meeske

  • Ongelooflijk wat een verdrietig bericht. Wij wensen Linda, Lotte, Sanne en alle familie en vrienden, heel veel sterkte. Geen woorden voor. Frank, rust zacht. Tonnie en Monique