Foute boel

De laatste competitiedag. Voor veel teams toch een beetje afsluiting van het seizoen. Een enkel team zal nog een PD wedstrijd spelen, waaronder onze heren 1. En ook ons Dames 1 zal nog spelen op de algehele winnaar in de TOP-divisie. Dat zal op 29 april gebeuren. Alle teams heel veel succes.

Na de laatste wedstrijden van de reguliere competitie, ging het enorm los in ons clubhuis. DJ Arjen wist de juiste snaar te raken (hoe fout was het kerstlied op 15 april?!) en het was echt overvol in ons clubhuis. Op enig moment was er geen doorkomen meer aan. Een ongelooflijk gezellige sfeer. Het merendeel van de Alternoten had zich echt fout verkleed, waaronder Heren 1 en Dames 1 door in een Dynamoshirt te verschijnen. Hoe fout, echt fout…?!. Tja, wel leuk bedacht.

Het was een enorm drukbezochte avond. Eerlijk gezegd heb ik het zelden zó druk gezien in ons clubhuis. Swingende, kletsende Alternoten. Ook achter de bar was het flink aanpoten en moest er geregeld bijgesprongen worden. Heren 5, enorm dank voor jullie inzet. Weer! En wat doen jullie het goed en leuk.

Daarna namen Patricia en Laurens het over, kwamen Anton en Olaf helpen, en ook Karin, Peter, Tonnie, Arvid, Jan, Marga, …. (en nu maar hopen dat ik niemand vergeet). Chapeau, voor iedereen die even de handen uit de mouwen stak, om glazen op te halen, een bezem te pakken, een vat te verwisselen. Dames 1 en Heren 1 wilden nog wat eten. En fijn dat zij dit zelf deden.

Een zeer geslaagde avond, hoewel….. toch een paar kanttekeningen.

De dames die meenden het damestoilet te moeten versieren door teksten op de tegeltjes te schrijven. Vond ik iets minder. Zondag moest dit wel schoongemaakt worden.

De Alternoten die pizza’s hadden gegeven? Papier bij het papier, helemaal oke, maar dan wel graag zonder de restanten pizza. Dat gaat stinken en daar komt ongedierte op af.. .en iemand moet het toch weer opruimen.

En dan het summum. We zijn met de Voedselbank-actie bezig. Hoe bizar is het dat ik vervolgens een leeg doosje vind in de kratten waarin we de voedsel verzamelen. In dat doosje hoorde iets lekkers te zitten, bedoeld voor de klanten van de voedselbank. Ik vind hier echt wat van en ik hoef niet uit te leggen dat dit niet kan. Echt foute boel!

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 28 mei 2023 door Peter Bredenoort
Share Button

2 reacties

  • Hi, ik ben mijn jas kwijtgeraakt afgelopen zaterdagavond. Het is een lange herenjas, beige/grijs. Als iemand deze gevonden heeft (of per ongeluk heeft meegenomen), let me know: 06-37011816