Feestelijke afronding herinrichting clubhuis

Na een paar maanden iedere zondagochtend klussen, zit het erop. Aan de ene kant natuurlijk fijn, want de klus is geklaard; aan de andere kant jammer, want het was super gezellig en met de week zagen we het clubhuis mooier worden. We bedachten dat het leuk zou zijn om gezamenlijk een afsluitende bbq te doen en zo geschiede. Met een eigen bijdrage en een bijdrage van het bestuur (dank daarvoor) was het gezellig en lekker vertoeven op de nieuwe picknickbanken van de VVA (Vrienden van Alterno) en de banken van de Vriendenloterij. Een heerlijke zonnetje, goede temperatuur en lekkere hapjes, begonnen we aan onze bbq. Even een openingswoordje en een dankjewel aan iedereen die heeft bijgedragen en het feest kon beginnen. Aan het eind van de middag trokken donkere wolken boven de Alternohal langs en de buienradar gaf aan dat het wel eens heftig kon gaan worden. Dan maar de laatste restjes en het dessert oppeuzelen in de kantine zelf. We keken nog even rond en we zeiden tegen elkaar dat we er goed aan hebben gedaan deze klus op te pakken. Binnen 3 maanden staat er een geheel ander clubhuis en we hopen dat we er nog veel plezier van mogen hebben.

Dank allen die geverfd, geboord, geschuurd, gezaagd, geschrobd, elektra hebben aangelegd, de lampen hebben vervangen, en wat dan ook hebben gedaan. Het resultaat mag er zijn. Ook een dankjewel aan iedereen die er niet kon zijn.

Monique

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 5 september 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  • Rob van den Dool

    Dik verdiend voor jullie! Wat is het clubhuis mooi geworden. Lekker fris. Het lijkt wel 2x zo groot! Ontzettend bedankt!