Feest

Hiep, hiep, hoera! Alweer feest zult u wellicht denken? We hebben toch net het 50-jarige jubileum van onze vereniging gevierd? Toch is het zo.

Op vrijdag viert de VVA het feit dat ze precies 40 jaar geleden werd opgericht. Op 26 januari 1984 zaten de heren Piet Graaff en Fop ten Broek gemoedelijk bij notaris Van Rozen te Apeldoorn, om daar de stichting ‘Vrienden van Alterno’ tot leven te wekken.

Sinds die dag zet deze stichting, momenteel bestuurd door Tonnie Nijhof, Marloes Zinnemers en ondergetekende, zich in om dingen waar de vereniging op dat moment geen geld voor heeft, toch mogelijk te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het mini- en jeugdkamp, maar ook de aanschaf van extra sport- en spelmaterialen.

Dit is alleen mogelijk door de bijdragen van vele donateurs. Graag willen we nog 40 jaar verder zodat we onafhankelijk van de vereniging kunnen blijven besluiten welke zaken we bij Alterno willen blijven steunen.

Uw hulp is hiervoor keihard nodig! Steunt u de VVA nog niet? Een mailtje naar ons met naam en e-mailadres en het bedrag dat u jaarlijk wenst te doneren (bijv. 25, 50, 100 of een ander bedrag) is voldoende. We hebben momenteel 30 leden, maar willen graag naar de 50. Helpt u ons?

Leve de Vrienden van Alterno. Hiep, hiep, hoera!

Namens het bestuur van de VVA, 
Jos Mulder
Vva@alterno-apeldoorn.nl

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 25 januari 2024 door Peter Bredenoort
Share Button