Feest Dames 2; Terug naar vroegere tijden

Na de overwinning op Utrecht was het dan voor ons zover. In december begonnen met de voorbereidingen in ons team met onze feestcommissie. Het werd een keer tijd voor mooi ouderwets Alterno feestje. We hebben lang gedacht en vooral ook overleg gehad.

Het thema van het feest zou het Douche- en (zwem)bad feest worden.
Dit omdat we graag beter douchekoppen zouden willen en we hier een passend thema voor wilden bedenken.

Na het voorbereiden, uitdenken van het ´zoveel mogelijk geld inzamelen voor alle douchekoppen´, overleggen, foto’s maken met veel lol, teams persoonlijk benaderen en informatie delen op de Alterno site, onze Facebookpagina etc. waren we er eindelijk klaar voor.

Bij de bijeenkomsten waarbij Alterno zoekt naar de identiteit en visie van de club kwam duidelijk naar voren dat er meer verbinding mag komen.

Terug naar vroegere tijden.
Wij waren in de veronderstelling dat dit feest op het juiste moment kwam. Veel supporters in de hal, immers dames 2 en dames 1 moesten spelen, dan weer 1 van die altijd veel te leuke Alterno feestjes erachteraan. Kon niet misgaan!!

Gelukkig ging het ook niet mis!! Hoewel het aantal Alternoten niet was om over naar huis te schrijven, waren de gezellige Alternoten, die zin hadden in een feestje, aanwezig. Alternoten die verbinding zoeken bij hun vereniging en waar we weer naar zoeken.

Mensen die er niet waren, ik kan u verzekeren.. U heeft iets gemist!

Lekkere muziek, goede cocktails en een hele leuke sfeer, veel jonge mensen afgewisseld met de altijd trouwe supporters. Fantastische foto’s die spreken voor zich …. 🙂

Leuke verkleedpartijen! Ook leuk om je voorzitter eens in z´n alleroudste zwempak te zien, leuk om vrijwilligers met haaien op hun hoofd te zien, leuk om te zien dat iedereen die er was, zijn/haar best gedaan heeft er leuk uit te zien!

Er konden foto’s gemaakt worden met een fotobooth, nummers aangevraagd worden bij de dj’s en er waren spelletjes als beerpong en spijkertje rammen.

Bij de ingang stond een leuk zwembad bedoeld voor het inzamelen van de flessen voor de Tobias Sybesma foundation. De dames van dames Top dachten daar anders over en met een emmer water werden de twee drooggespoelde haaien weer bevrijd van de droogte.

Dan nog even de tussenstand…voor het kopen en opschroeven van de nieuwe douchekoppen hebben we maar liefst 211 euro opgehaald… hahahahh!

We gaan natuurlijk beginnen met de douchekoppen waar dames 2 graag onder staat, dus mocht je verbinding zoeken in de vereniging met dames 2,.. wees dan daar waar er een nieuwe douchekop is, voel je welkom! Neem shampoo en douchegel mee, verzekerd van succes!

Al met al een fantastische avond waar je echt wat gemist hebt als je niet aangehaakt bent. Bij deze: ZORG DAT JE ERBIJ BENT OP HET EINDFEEST!!!

Lieve mensen die aanwezig waren, nogmaals top!!

Dames 2 is erg blij dat jullie het tot een mooi feestje hebben weten te schoppen. De kern is aanwezig nu volgt vast snel de rest van de vereniging.

Bedankt en tot snel in de hal, want ook aanmoedigen bij de wedstrijden mag gewoon! Je hoeft niet te wachten met het naar de hal komen totdat er een volgend feest is! 😉

Groetjes Dames 2

Voor de feestfoto’s klikt u hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 26 februari 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *