FEEST: Around the world

Aftellen naar 27 juni 2023

Het Aftrapfeest voor ons jubileum jaar staat gepland voor zaterdag 3 september en het thema is: Around The World! Een aantal spelers van Dames en Heren 1 hebben het initiatief genomen om een feest te organiseren. Niet zomaar een feest, maar het eerste echte evenement tijdens ons jubileumjaar. En we hopen dat er nog vele zullen volgen. Hoe top is dat om zo het seizoen te starten.

Dit feest heeft het thema: Around the world. Dus kom verkleed in de kleding (en bijvoorbeeld een attribuut) die specifiek is voor een land. Denk daarbij aan een Franse alpinopet, een Engelse gentleman, een Lederhose, of een Cariben outfit. Kortom laat je creativiteit de vrije loop. Op internet kun je voldoende ideeën opdoen. En groen is natuurlijk altijd goed.

DJ Arjen zal het geheel muzikaal ondersteunen. Wij hebben al de nodige ervaring met deze DJ en we weten zeker dat het spetterend gaat zijn. En… als klap op de vuurpijl zullen ook onze eigen Thom en Jochem de rol van DJ op zich nemen.

Musicsession Arjen van Westerlaak
Jochem van Hintum en Thom vd Heuvel

En… de opbrengst van het feest gaan in het spaarpotje. Heren 1 en Dames 1 hebben bedacht dat het geweldig zou zijn als er schuifdeuren naar ons nieuwe terras in het clubhuis geplaatst kunnen worden. Onderzoek naar de technische haalbaarheid loopt, maar eigenlijk weten we dat er altijd wel een oplossing is. Goed idee, vond ook onze bestuurslid Facilitair René Steenman

Het feest is op zaterdag 3 september, starttijd 19.30 uur en voor iedere Alternoot toegankelijk. En neem gerust een introducee mee.

En alsof dat nog niet voldoende is: je kunt ook nog eten bestellen via onze eigen webshop. Voor de innerlijke mens is dus ook gezorgd. Via deze link  kun je je bestelling plaatsen. Burgerme verzorgt en bezorgt rond 19.00 uur de burger, dus zeker goede kwaliteit. Bestellen is helaas niet meer mogelijk.

Neem zaterdag het bewijs van je bestelling mee aub.

Namens de 50 jaar commissie

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 20 september 2022 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie