Facebook verandert ook voor Alterno

Facebook onddergaat binnenkort een van de grootste veranderingen van de afgelopen jaren. Belangrijkste is dat er in het nieuwsoverzicht veel meer de nadruk zal worden gelegd op berichten die afkomstig zijn van familie en vrienden. Berichten van pagina’s (zoals Alterno) worden minder belangrijk. Wat betekent dit voor onze Facebook-pagina’s? Het wordt hierdoor nog lastiger om berichten bij een groot publiek zichtbaar te krijgen.
Facebook geeft aan dat het uiteindelijk per pagina verschilt wat er verandert. Facebook-pagina’s met minder interactie zullen minder mensen gaan bereiken.

Wat kan jij doen?
Uiteraard willen wij dat jij en vele andere Facebook-gebruikers in de toekomst de updates van Alterno blijven zien. Je kunt ons daar bij helpen. Als jij namelijk vaak zorgt voor interactie (likes, comments, shares en andere clicks) bij onze berichten, vergroot je de kans aanzienlijk dat je onze berichten ook in de toekomst in jouw timeline te zien krijgt. Én de kans is groot dat je er daarmee ook voor zorgt dat anderen onze berichten voorbij zien komen.

Dus liken, sharen, reageren en klikken maar!  JM.

Om naar de Alterno Facebookpagina te gaan: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *