Extra Trainingen

In februari zijn de extra trainingen van start gegaan voor de jeugdspelers die 1 keer in de week trainen. Er zijn 2 verschillende trainingsdagen ingepland, op dinsdag en vrijdag. Dit hebben we gedaan  zodat iedereen de mogelijkheid heeft om deze extra training te volgen.  Er staan geweldige trainers op deze extra trainingen. De speelsters van Dames 1 en Dames 5!!
We hebben nu 4 trainingen erop zitten. In het begin waren er spelers bij die ietwat verlegen waren en vonden het een beetje spannend, maar zodra de warming up begon ging iedereen ervoor. De spelers zijn enthousiast en willen heel graag leren. Bij de training van vrijdag 8 maart was er een oneven aantal spelers bij het inspelen, waardoor Bryan Nijenhuis mocht inslaan met Kirsten  van Dames 1. In het begin ging het nog rustig, maar Bryan kreeg de smaak te pakken en ging de bal zo hard mogelijk smashen naar Kirsten.  Kirsten moest hard aan het werk om de bal goed terug te passen.😊 


Er komen nu nog 4 extra trainingen en dan nadert het einde van dit seizoen. Omdat het zo’n succes is gaan wij onze uiterste best doen om voor het nieuwe seizoen een vervolg te geven aan deze extra trainingen.
Wij willen alle trainers die zich inzetten voor deze trainingen bedanken en wensen alle spelers nog veel plezier bij de trainingen.
Jeugdcommissie Alterno

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 14 maart 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *