Even terugblikken op de 18e week

Dit jaar geen Generatie toernooi. De mini’s zijn immers op kamp. Misschien lukt het om dit een andere keer te doen.
De officiele start van de week is dan maandag, 20 juni. Blacklight volleybal. Eerst voor de jeugd en daarna voor de volwassenen. Hoe moeilijk het spelen in het donker is, kom je pas achter als je daadwerkelijk in het veld staat. Maar ook wat een lol. Juist doordat je de bal pas laat ziet, gebeuren er leuke, verrassende dingen in het veld. De aanwezigen hebben zeker genoten.
Op dinsdag was er de uitdaging. Een spannende pot tussen MC1 en JC1. JC1 heeft nipt gewonnen met 3-2. H8 speelde tegen JA2 en ook daar werd er hard gewerkt om de eer hoog te houden. En ook dames Top deed een verwoede poging om te winnen van de partners. Nou, we moeten nog flink oefenen.
Woensdag aan het eind van de middag en begin van de avond was het tijd voor de clinic. Onder leiding van Dames 1 speelsters werden de mini’s en jeugdleden getrakteerd op wijze lessen volleybal. Deze extra training van ervaren speelsters komt zeker van pas voor het nieuwe seizoen.
Tijdens dit spektakel was er voor de vrijwilligers de bekende vrijwilligersavond met bbq.
Op donderdag is er dan het Tonnie Nijhof mix-mix-mix toernooi. Gezellig, veel plezier, maar ook leuk volleybal. Jong, oud, recreant of competitie speler, het maakt niet uit. Iedereen deed zijn best om de tegenstander onder druk te zetten. Zo leer je ander Alternoten kennen.
Vrijdagavond valt er menig zweetdruppel op de vloer in de hal. Want de hal moet omgetoverd worden tot feestzaal voor het Black&white feest van zaterdag. Dat het wederom is gelukt om een ware metamorfose van de hal te maken, bleek zaterdagavond. Velen hebben ons laten weten dat de hal wederom fantastisch was aangekleed. Onze nieuwe DJ deed het prima en het was gezellig druk.
Volgend jaar weer? Ja, dat was de vraag. Maar tijdens de feestavond hebben diverse mensen laten weten ons te willen ondersteunen komend jaar. Dus, zoals het er nu naar uitziet, ook komend jaar weer een slotfeest.
Wij kijken terug op een geslaagde, zeer sfeervolle week. Soms met veel deelnemers, soms met minder. Dat laatste is jammer, want besef dat iedere activiteit die georganiseerd wordt, met veel inzet wordt gedaan voor jou. Laat het dan niet afweten!
Wat we nog hebben zijn de foto’s en de weekshirts. Er zin er nog een paar, dus laat weten als je er toch nog een wilt hebben voor 10 euro.

Monique Nijhof

Voor de foto’s van alle activiteiten: klik hier
Voor de foto’s van de feestavond: klik hier (meer foto’s volgen later deze week)

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 30 juni 2016 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie