Even voorstellen: Wessel van Lunzen

Komende tijd stellen we de nieuwe spelers van Heren 1 even aan u voor. Na Thijs Brabander en Robin van Capelle maken we nu de vloer vrij voor iemand die we, denk ik, wel een herintreder bij Alterno kunnen noemen aangezien hij al eerder deel uitmaakte van de eerste selectie: Wessel van Lunzen.

Hallo ik ben Wessel van Lunzen, 26 jaar en volleybal al vanaf mijn 6e levensjaar. ik heb vroeger altijd bij Auto van Oort/Rebelle gespeeld en heb in het jaar 2016/2017 al eens eerder voor Alterno H1 gespeeld. De laatste jaren heb ik voor Reflex Kampen gespeeld en ik ben nu weer terug in Apeldoorn om wat dichter bij huis te spelen. Ik hoop dit jaar als team zijnde beter te worden maar vooral heel veel plezier te hebben! Met zowel jonge als wat meer ervaren spelers in het team denk ik dat we een heel leuk seizoen tegemoet gaan!!

Wessel v Lunzen
Wessel van Lunzen
Deze pagina is voor het laatst geupdate op 29 augustus 2022 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *