Even voorstellen: Thijs Brabander

Komende tijd stellen we de nieuwe spelers van Heren 1 even aan u voor. Thijs Brabander bijt het spits af.

Hoi ik ben Thijs 27 jaar oud. Sinds een jaar of 3 woon ik met mijn vriendin Silke (en sinds kort ook kleine dochter) in Apeldoorn. Ik kom oorspronkelijk uit Baarlo (dichtbij Venlo). Hier ben ik op mijn 8ste begonnen met volleyballen.

Op mijn 14e heb ik de overstap gemaakt naar Peelpush waar ik 10 jaar heb gespeeld. Dit bestond uit een mix van Jeugd toernooien, 2de- en 1ste divisie en een aantal jaren topdivisie.

Omdat ik na mijn studie Werktuigbouwkunde definitief ging verhuizen naar Apeldoorn werd ik gevraagd om bij Reflex Kampen te komen volleyballen op Topdivisie niveau. Dit heb ik 2 jaar gedaan.

Alweer bijna 8 maanden geleden werd onze dochter Loa geboren. Hierom wilde ik meer tijd thuis kunnen zijn. Alterno past perfect in het plaatje. Een gezellige club, dicht bij huis, die zeker niet onbekend voor mij is.

Komend seizoen belooft een mooi jaar te worden met deze gezellige gemotiveerde groep van ervaren- en jonge spelers. Ik heb er in ieder geval veel zin in!

Thijs Brabander
Thijs Brabander
Deze pagina is voor het laatst geupdate op 21 augustus 2022 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *