Even voorstellen: Robin van Capelle

Komende tijd stellen we de nieuwe spelers van Heren 1 even aan u voor. Na Thijs Brabander is het nu de beurt aan de boomlange nieuwe diagonaal van heren 1, Robin van Capelle…

Mijn naam is Robin van Capelle. Ik ben 28 jaar en woon samen met mijn vriendin Annemiek en zoontje Fedde in Apeldoorn. Met volleybal ben ik begonnen bij Reflex in Kampen, vervolgens een aantal jaren in Dronten bij Libero gespeeld en weer terug gegaan naar Reflex. Vanaf 2014 heb ik twee seizoenen deel mogen uitmaken van de selectie van Dynamo heren 1, een erg mooie ervaring! Daarna ben ik opnieuw teruggekeerd bij Reflex in Kampen waar ik tot vorig jaar heb gespeeld.

Dit jaar heeft de kans zich voor gedaan om met een paar vrienden deel uit te mogen maken van het eerste team van Alterno. Een goed moment aangezien ik opzoek was naar een gezellige club, dichter bij huis. Ik kijk uit naar komend seizoen waarbij ik verwacht dat we als team gezelligheid en een mooi niveau kunnen brengen. Tot snel!

Robin van Capelle
Robin van Capelle
Deze pagina is voor het laatst geupdate op 25 augustus 2022 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie