Erelid Bert Huigen overleden

Dit weekend bereikte ons het verdrietige nieuws dat afgelopen vrijdag ons erelid Bert Huigen, na een kort ziekbed is overleden. Hij is 70 jaar geworden.

Bert was een van de leden die vanaf het eerste uur lid was van onze vereniging. Afkomstig van vereniging United was hij in 1973 nauw bij de oprichting van Alterno betrokken.

Meteen nam hij in dat jaar het eerste damesteam onder zijn hoede. Dit team trainde hij tot in 1980 waarna hij het stokje overdroeg om van 1991-1995 weer terug te keren als assistent. In de tussentijd was hij ook eindverantwoordelijk voor het eerste Herenteam. Na zijn trainerstijd vervulde hij lange tijd bestuursfuncties waaronder een groot aantal jaren het penningmeesterschap, ook in de jaren waarin de vereniging het moeilijk had. In de jaren 80 was hij samen met Wim Burghout en Fop ten Broek de grondlegger voor het huidige clubhuis en de Alternohal. Afgelopen seizoen was Bert nog regelmatig in de Alternohal te vinden. Ook was hij nog actief als voorzitter van de Vrienden van Alterno, de VVA.

Met het heengaan van Bert verliezen wij een Alternoot in hart en nieren. Een man, die onze vereniging na aan het hart lag. Als dank hiervoor en voor al zijn inspanningen voor onze vereniging ontving Bert in 2011 het erelidmaatschap van onze vereniging.

Namens de gehele vereniging wens ik zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en verdere familie en vrienden heel veel sterkte toe in de komende moeilijke tijd.

Jos Mulder.

De uitvaartplechtigheid zal a.s. vrijdag plaatsvinden. Meer informatie staat inmiddels onder dit artikel.

Indien u een reactie wilt achterlaten op het overlijden van Bert kan dat onderaan dit artikel. Het internet team zal zorgen dat deze reacties in een later stadium bij de familie van Bert terecht zullen komen.


Deze pagina is voor het laatst geupdate op 23 september 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 reacties

 • Dag Ria Huigen,

  Gecondoleerd en sterkte in de komende tijd.
  Toevallig hoorde ik vanmorgen over het overlijden van Bert van Bob van Doorn.
  Als oud CB collega bewaar ik altijd goede herinneringen aan Bert en ik zal nooit onze tennespartijdjes vergeten uit de lunch pauze bij Centraal Beheer.

  Nogmaals sterkte en hartelijke groeten,
  Max van Eijsden