Eredivisie Podcast

De spanning is terug in de Eredivisie bij de mannen, de muziek bij Taurus mag wel wat zachter en de Talentteams vallen tot nu toe tegen. Zo maar wat onderwerpen die aan bod komen bij de allereerste Eredivisie-podcast van Volleybal.nl. De reguliere competitie is over de helft, tijd om een eerste balans op te maken.

Een van de gasten aan de podcasttafel is Jeroen Rauwerdink, 337-voudig international en na mooie buitenlandse avonturen in Italië, Turkije en Griekenland nu teruggekeerd in de Eredivisie bij Draisma Dynamo. De andere tafelgasten zijn Jan Berendsen, huidig trainer/coach van Eurosped en sinds jaar en dag als trainer actief in de Eredivisie en Willem Held, journalist bij de Telegraaf, volleybalvolger, oud speler en vader van 3 zoons die in de Eredivisie spelen. De drie praten met interviewers Mark Snijders en Ralph Tip over de eredivisie bij zowel de mannen als de vrouwen.

De mannen pikten de discussie van volleybalkrant.nl over de VAR ook nog even mee: “Een VAR in de eredivisie volleybal? Geef het geld alsjeblieft aan iets anders uit”, zegt Jan Berendsen. “Als je een VAR invoert, dan ook bij alle wedstrijden en niet alleen in finales”, is de mening van Jeroen Rauwerdink. 

Luister hieronder snel naar de eerste Eredivisiepodcast of zoek ‘m op je favorieten podcastapp!

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 4 januari 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *