En door!

Het was even zoeken naar een datum, maar zaterdag 22 augustus was het voor dames 6 dan eindelijk tijd om het klus-stokje over te nemen van dames 8.

Eenmaal gearriveerd werd al snel duidelijk dat er in deze rare Corona periode niet is stilgezeten en de club (mede dankzij de kluschallenge) weer nagenoeg spik en span is. Aan ons de taak om nog een paar van de laatste deuren en kozijnen te schuren en van een nieuw likje verf te voorzien. Muziek aan en gaan!

Ook al vloog er hier en daar een verfroller door de lucht, gingen we bijna tegen de vlakte van de ammoniaklucht en schuurden we onze vingers (Alterno)groen: het was een gezellige ochtend en de taak is maar weer volbracht.

Een nieuwe nominatie is (voorlopig) niet meer aan de orde. Doordat er vanaf volgende week weer gestart wordt met de trainingen is het even zoeken naar geschikte momenten om te schuren en te schilderen. Want er moeten nog wat puntjes op de i gezet worden!

Rest ons voor nu niets anders dan iedereen vanaf volgende week een fijn en sportief volleybalseizoen te wensen in een opgeknapte hal. Wij hebben er in ieder geval weer zin in!

Groetjes dames 6

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 11 juli 2021 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie