En de vrijwilliger van het jaar is…

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligers BBQ, het moment waarop het bestuur met een hapje en een drankje alle vrijwilligers die het afgelopen seizoen voor de vereniging in touw zijn geweest, wil bedanken, wordt ook altijd weer de vrijwilliger van het jaar in het zonnetje gezet.

Dit jaar viel de eer te beurt aan Esther Zinnemers. Iemand die, volgens penningmeester Andre Tijhuis niet alleen voor de schermen actief is als scheidsrechter, teller en vlagger, maar ook achter de schermen bergen werk verzet. Dit seizoen bijvoorbeeld in de vaak ondankbare taak als scheidsrechterscontactpersoon. Dit huldeblijk voor Esther is dan ook niet meer dan verdiend.

Voorafgaand aan de BBQ, die door een trouwe groep vrijwilligers werd bijgewoond, sprak bij afwezigheid van voorzitter Henk Wijnsma, penningmeester André Tijhuis de aanwezigen toe en hij stond uiteraard na zijn bedankjes, afsluitend stil bij het overlijden van René Geerdink. Na deze markante Alternoman op passende wijze te hebben herdacht, hernam de avond zijn normale loop van vlees braden, drankje drinken en vooral weer gezellig bijkletsen. Het was kortom weer lekker en gezellig. Bestuur, namens de aanwezigen bedankt!

JM.

Om alle foto’s te bekijken: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 6 september 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *