En de finalisten zijn

Tijdens de tussenronde van het NOJK, de Nederlandse Open jeugdkampioenschappen, hebben zes van de acht jeugdteams zich weten te plaatsen voor de finaleronde. Een prestatie waar wij als vereniging erg trots op zijn.

Tijdens de halve finales, die zaterdag op diverse locaties in het land werden gehouden lukte het alleen Jongens A en Jongens D niet om een ronde verder te komen. Voor Jongens D waren de druiven extra zuur want zijn verloren de kruisfinale. Jongens A wist door de vierde plaats in de poule al snel dat een ronde verder komen er vandaag niet in zat.

Van de overige twee jongensteams plaatste Jongens C zich rechtstreeks door bovenaan in de poule te eindigen en bracht Jongens B een spannende kruisfinale in de derde beslissende set met 15-13 tot een goed einde.

De meisjesteams van onze vereniging waren eveneens erg goed op dreef. Alle teams wisten als eerste in de poule te eindigen en wonnen vervolgens ook de kruisfinale.

Totale balans is dus dat Jongens A en Jongens D zijn uitgeschakeld en dat de volgende teams op 30 maart de finales gaan spelen en zich nu dus al verzekerd weten van een plaatsje bij de beste acht teams van Nederland: Jongens B en Jongens C, Meisjes A, Meisjes B, Meisjes C en Meisjes D (M-CMV).

JM.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 25 februari 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties