Einde beker voor Dames 1

De feestdagen zijn weer geweest, dus was het tijd om ons weer te richten op het volleybal. Na een paar dagen welverdiende rust begonnen we 30 December dan ook weer met volle enthousiasme aan een nieuwe trainingsweek. Zondag 6 Januari moesten we weer fit zijn voor de bekerwedstrijd tegen Eurosped. Zonder Gina en Marlies, die het woord fit iets anders hadden begrepen en wegens blessures niet konden starten, maar met Luna die met ons meedeed stonden we Zondag om 18:00 klaar voor de wedstrijd. In het begin van set 1 ging het dan ook gelijk op. Maar wij gingen met lef spelen en pakte een kleine voorsprong die uiteindelijk tot 17-11 werd uitgebreid. Jammer genoeg voor ons konden we dit niet de hele set volhouden en kon Eurosped terugkomen tot 24-23.

Na wat twijfelachtige ballen van de scheidsrechter, en het zelf niet af maken verliezen we deze set toch nog met 24-26. Tijd voor set 2, Eigenlijk begon deze hetzelfde als set 1. Beide teams bleven bij elkaar in de buurt. Maar dit keer waren wij niet degene die een voorsprong wisten te pakken. Eurosped liep op ons uit en dit gat konden we niet meer goed maken. (17-25) Set 3, kan ik verder niet heel veel nieuws meer over vertellen.

Zij hadden het beter onder controle dan wij. Begin van de set konden we nog mee tot 11-11 maar daarna was het eigenlijk een kopie van set 2. Eurosped maakte een gat en gaf deze niet meer uit handen. (18-25) Jammer genoeg betekende deze 0-3 nederlaag een uitschakeling in de beker. Ons bekertoernooi houdt hierop in de kwartfinale tegen Eurosped.

Maar volgende week Zaterdag staan we gewoon weer in de Alternohal. Dit keer een competitiewedstrijd tegen Regio Zwolle. Kom ons aanmoedigen om 20:00 en help ons naar de winst.