Eerste lustrum Recreantentoernooi

Alterno Wenz Midwinter Recreanten Volleybal Toernooi 2019: zondag 5 januari: Meld je NU aan met je team, vriendengroep of familie.

Ja, inderdaad, een mond vol. Maar het is wat het is. Een prachtig, gezellig toernooi met een meer dan prima sponsor. WENZ staat garant voor iets lekkers al voor dat er een bal is gespeeld. Daar hopen we stiekem ook dit jaar weer op, ondanks dat we net de oliebollen weggewerkt hebben. Het is altijd gezellig om zo kort na de start van het nieuwe jaar even bij te praten onder het genot van een kop koffie en overheerlijke vlaai (en de keuze is reuze!). Dit aanbod wordt dan ook erg gewaardeerd.

Ook deze (mid) winter weer een recreantentoernooi. Voor bestaande recreantenteams, maar zeker ook voor familie- of vriendenteams van enig recreatief niveau. Let wel, er moeten altijd 3 dames in het veld staan). Doe gezellig mee, want wij gaan voor de Olympische gedachte. Meedoen is belangrijker dan winnen (maar oh, wat is het leuk om te winnen!).  Trommel je volleybal vrienden bijeen en schrijf je in. Nog nooit heb je gevolleybald met zoveel gezelligheid.

Om je aan te melden ga je gewoon naar onze vernieuwde webshop: klik hier

Doe dit uiterlijk 20 december. En let op: vol=vol

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 12 december 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *